1. Rekisteröityminen

  1.1 Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee: 
  A) Rekisteröityä kuluttajana Kodinpuhdistuksen asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
  B) Antaa suostumuksensa, että Kodinpuhdistus rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Kodinpuhdistuksen asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
  1.2 Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
 2. Tilauksen sitovuus

  2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
  2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Kodinpuhdistus on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
  2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on lähetetty tuote sovitulla toimitustavalla.
  2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Kodinpuhdistuksella ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.
 3. Hinnat

  3.1. Voimassaolevat hinnat näkyvät kauppapaikan sivuilla.
  3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut sekä mahdolliset pakkauskulut
 4. Toimitus

  4.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika mahdollisimman pian
  4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Kodinpuhdistus toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.
  4.3. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Kodinpuhdistus on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
  4.4. Kodinpuhdistus toimittaa tuotteita vain Suomessa. Toimitukset tapahtuvat postin välityksellä
  4.5. Mikäli tuotetta ei palautuu noutamatta jättämisen vuoksi takaisin tai se lähetetään takaisin asiakkaalle on asiakas velvollinen korvaamaan toimituksesta aiheutuneet kulut
 5. Maksuehdot

  Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

  Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Waasa Zone Internet Solutions ay toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

  Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

  Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
  Ohjelmakaari 10
  40500 JYVÄSKYLÄ
  Puhelin: 0207 181830

  Verkkopankit

  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
 6. Palautukset

  Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Tuote pitää olla käyttämätön.

      7.  Palautuneet tuotteet

           Mikäli tuotteita ei ole noudettu postikonttorista ja tuote palautuu takaisin lähettäjälle on asiakas velvollinen maksamaan seuraavan toimitusmaksun.

         Kodinpuhdistus  EI korvaa noutamatta jätetystä tuotteesta aiheutunutta postimaksua. Postimaksu veloitetaan tuotteen palautetusta hinnasta.

 

Kysymyksiä käyttöehdoista

Jos sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista tai jos olet epävarma siitä, miten www.kodinpuhdistus.fi käsittelee henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä. Tutustu myös rekisteriotteeseemme.

Edellä mainitut ehdot ja säännöt astuvat voimaan 3 tammikuuta 2012.

Sähköposti: info@kodinpuhdistus.fi